Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2009. június

A Talentis programról

Alábbiakban annak az interjúnak a második részét olvashatják, amelyben Szénási Zsolt, a program fejlesztési igazgatója válaszol kérdéseinkre.
Az interjú első része ...>>>

Említette az Abacus rendezvényközpontot, valamint a hozzá kapcsolódó szállodát. Bemutatná őket bővebben is?


Budapest belvárosától mindössze 15 percnyi autóútra épül Herceghalom község központjában a négycsillagos ABACUS Business & Wellness Hotel. A négycsillagos intelligens szálloda 128 szobával és lakosztályokkal készül el egy ezzel egybeépített konferenciaközponttal együtt, mely utóbbi 360 személy fogadására alkalmas, és melynek 5 ülésterme és 1600 m2 alapterületű wellness létesítménye szolgálja a vendégek kényelmét. A hotel különleges éttermét Segal Viktor kreatív chef prezentálja. Az 1,5 hektáros parkon belül játszótér, illetve pihenésre szolgáló park is épül. A 2009. június 17-én megnyitandó komplexum kényelmes lehetőséget biztosít képzésekre, szakképzési programokra, illetve konferenciákra, vállalati workshopokra és a Talentis keretében megtartandó szemináriumokra.

(Az ABACUS Business & Wellness Hotelről további információk találhatóak a szálloda honlapján: www.abacushotel.hu )

Ha jól értettem, ez a konferenciaszálló. De mi a rendezvényközpont?


A rendezvényközpont Herceghalomtól 2 km-re Etyek felé található, az ún. Dávid-majornál. Az Abacus Park egyedülálló módon, egy helyen kínál lehetőségeket a jelentős érdeklődést vonzó, népszerű szabadtéri sportolásra, játékokra és kapcsolódó szolgáltatásokra. 1100 m2-es nagyterme és több szekcióterme, 17 ha-os parkja és egyedi labirintusa egyaránt alkalmassá teszi 10 fős csapatépítő tréning vagy akár 4-5 000 fős családi nap megrendezésére is. Az Abacus Rendezvényközpont kínálta különleges lehetőségek egyedi kikapcsolódást garantálnak, exkluzív játéktere, a labirintus és érdekes játékai kicsik és nagyok számára egyaránt szórakoztatóak.

Hogy állnak a fejlesztések?

A fejlesztés első üteme elkészült, hamarosan kezdődik a második ütem kivitelezése, melynek kapcsán széles skálán bővülnek a sportolási lehetőségek: mezei futás, futásíjászat, paintball, falmászás, sportmászás, versenyek, gyakorló- és versenypályák, mountain bike, BMX, quad, motocross, autócross, téli motorsportok, korcsolya- és slide park, görkorcsolya, gördeszka, snakeboard, golfkurzus.egyaránt kipróbálható és űzhető lesz.

(Az etyeki Abacus Rendezvény Központ honlapja: www.abacushs.hu

(folytatjuk)
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>