Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu


Zsámbéknak is van autósiskolája!

Létrejött az első és jelenleg a közvetlen szomszédos települések egyetlen hivatalos autós-motoros iskolája Farkas János egyéni vállalkozásában.Bemutatkozás:

Farkas János vagyok. 15 éve élek Zsámbékon kis családommal. Feleségem színész, tanár. Fiam utolsó éves egyetemista.

Én 25 évig voltam rendőr. Zsámbékon kb. 10 évig, mint körzeti megbízott, majd a Budakeszi Rendőrörsön ügyeletesként teljesítettem szolgálatot. Elvégeztem egy tanári főiskolát, de tovább folytattam a tanulást: közlekedési- és műszaki ismeretek, járművezetési gyakorlat szakos szakoktató vizsgák megszerzése után rendőri munkám mellett már elkezdtem az elméleti és gyakorlati tanítást egy autósiskolánál. Két év aktív oktatás után elvégeztem az iskola-vezetői tanfolyamot.

Közben korkedvezménnyel nyugállományba vonultam a rendőrségtől. Úgy éreztem, hogy a "szolgálunk és védünk" mélyebb, átfogóbb jelentőséggel bír majd további életemben, ha a pedagógiai ismeretekből is szerzett diplomámnak köszönhetően a "tanítást" is mások szolgálatába állíthatom. Szakdolgozatomat a "veszélyhelyzetek felismerése és kivédése" témában írtam. Hiszen legfőbb érték az élet: életben maradni és másokat életben hagyni! Én EZT kínálom tanulóimnak.

JOGOSÍTVÁNY ZSÁMBÉKON! ROBOGÓ - AUTÓ - MOTOR
Elméleti oktatás Zsámbékon - gyakorlati oktatás Zsámbékról, kedvezmények, részletfizetés

Havonta folyamtosan induló, teljes képzést nyújtó tanfolyamok
Farkas János e.v. autós-motoros iskolájában.

Legközelebb induló tanfolyamok tájékoztatója:
2007 július 13-án, augusztus 3-án és 24-én, 18 órakor.
A Zsámbéki Premontrei Szakközépiskola és Szakiskola épületében (Zsámbék, Piac köz 8.)

Zsámbék első hivatalos autósiskolája
Tel.: 06-23-340-608, 06-30-390-7720

A napjainkban növekvő baleseti arány a tanulóvezető-képzés egyre gyengülő színvonalára is visszavezethető. A mai autósiskolák szinte bombázzák a vezetni vágyókat az egyre alacsonyabb költségekkel kecsegtető árakkal, de, mint tudjuk, olcsó húsnak híg a leve. Felfigyelhetünk a községekben havonta megjelenő szórólapokra, melyek (sokszor még az autósiskola nevét sem közlik) kresz tanfolyamokra invitálják a lakosságot. A jelentkezőknek eszébe sem jut, hogy esetleg nem a megfelelő színvonalú, nem a megfelelő segédeszközökkel, nem a megfelelő képesítéssel rendelkező "oktató" leadja-e az előírt óraszámban megtartandó anyagot. Ez ugyanis jár a befizetett összegért! De akik nem megfelelő tanteremben oktatnak, azok nem is a Közlekedési Hatóságon bejelentett és jóváhagyott helyen folytatják tevékenységüket. Így az oktatás színvonalát ellenőrizhető Hatóság nem is tudja védeni a tanulók érdekeit. A bejelentett iskolák állandó telephellyel működnek - cégtáblájuk látható is az elméleti oktatásuk helyén.

A jogosítványra vágyók érezzenek felelősséget akkor is, amikor iskolát választanak: ne csak az árat nézzék, hanem azt is, hogy mit kaphatnak érte és kitől. Az sem mellékes, hogy a nem megfelelő szakoktató segítségével "megszerzett" jogosítvány után mernek-e majd vezetni, megtanultak-e felelősséget érezni mások és a saját testi épségük iránt...

Autósiskolám telephelye, azaz az elméleti oktatások, az ügyfélfogadás helyszíne a Zsámbéki Premontrei Szakközépiskola és Szakiskola épületében van (Zsámbék, Piac köz 8). E hely megválasztása sem véletlen... Tisztességet és becsületet tudok felajánlani, valamint képességektől függően a vezetés megtanítását.

Ügyfélfogadás minden hó első és második keddjén, 15.30-16.30-ig, a Zsámbéki Premontrei Szakközépiskola és Szakiskola épületében (2072 Zsámbék, Piac köz 8.) Tel.: 06-30-390-7720, 06-23-340-608

Elméleti oktatás a tájékoztatókon megbeszélt hétköznapokon 16.30-20 óráig. Legközelebb induló tanfolyamok tájékoztatója: 2007 július 13-án, augusztus 3-án és 24-én, 18 órakor.

Farkas János, Zsámbék
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>