Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu
2011 december

Tilia Filagoria
Üzlet Zsámbékon táplálékérzékenyeknek és egészségeseknek

(a cikk a kép után folytatódik)


Kedves Olvasóim! Örömhírt hozok Önöknek így karácsony előtt. Városunk új üzlettel gazdagodott, ráadásul olyan üzlettel, amely olyan területet fed le, amely eddig fehér folt volt településünk palettáján. Most már nem kell az arra rászorulóknak elmenni valamelyik nagy áruházba, hogy a speciális étkezéséhez szükséges termékeket beszerezze, ma már megteheti ezt Zsámbékon is. A Petőfi Sándor utca 86/b alatt (Gabi presszó) mellett megnyílt a Tilia Filagoria (Hársfa kuckó).

Az üzlet elsősorban azokat a vásárlókat kívánja megcélozni, akik cukorbetegek, lisztérzékenyek, vegetariánusok, laktózérzékenyek, vagy szívbetegek, esetleg egyszerűen csak egészségesen szeretnének táplálkozni. A polcokon a diabetikus termékek mellett számos cukormentes édesség is megtalálható, melyeket nyugodt szívvel kínálhatunk gyermekeinknek. A hagyományos tészták mellett szőlőmagliszttel készítettek színesítik a sort. A szőlőmagos termékek sorában szőlőmagliszt és szőlőmagolaj is van a palettán. A cukorbetegek számára természetes édesítőszerek, édességek - még szaloncukor is - kínálja magát. A boltba betérni azonban mindenkinek ajánlom, mivel az egészséges termékek mellett kozmetikumok és minőségi - ráadásul elérhető árú - ajándék- és használati tárgyak is megvásárolhaltók.

Tilia Filagoria (Hársfa Kuckó) Zsámbék, Petőfi S. u. 86/b (Gabi Presso mellett) Tel: 06-30-269-1794, vagy a 06-70-243-8947) Hamarosan internet elérhetőségünkről is tájékoztatjuk Önöket.

(tudósítónktól)
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>