Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2009. április

II. Telki Tenisz Club Kupa

Április 25-26-ikán rendeztük háziversenyünket, melyen szép számban vettek részt a sportág szerelmesei. Férfi egyéniben 15 indulót, női egyéniben 5 indulót regisztráltunk.
Ungár Vica ifjú teniszezőnk (6 éves) segítségével kisorsoltuk a csoportokat.
A nőknél papírforma eredmény született: Reiner Erikát megszorítani sem tudták a vetélytársak. Ezüstérmes helyezéssel és szép kupával térhetett haza Szabó Patricia. Harmadik lett nagyon szép játékkal Bábinszki Ágóta. (a cikk a kép után folytatódik)Férfi aranyérmesünk Jánosa István lett szemet gyönyörködtető játékkal. Második helyezést ért el Szűcs Miklós küzdelmes, taktikus játékkal. Bronzérmesünk Déri Gábor lett, játékát csak dicsérhetjük. Vasárnap kicsit fáradtan az előző napi meccsektől, de töretlen lelkesedéssel vetették bele magukat versenyzőink a páros küzdelmekbe, itt 11 induló párt regisztráltunk. Szűcs Levente segítségével megtörtént a sorsolás és kezdetét vette a küzdelem.
A rendkívül kiegyensúlyozott mezőnyből ki kell emelnünk a vegyes párosokat (Reiner Erika - Déri Gábor; Strahl Mónika - Welesz Balázs és a Szilágyi házaspár) hiszen nekik férfi párokkal is fel kellett venni a küzdelmet.
Nagy csatában a Strahl - Welesz párosnak egész a középdöntőig sikerült eljutnia. Minden elismerés megilleti a Reiner - Déri párost akik rendkívül jó játékkal bronzérmesek lettek. A döntőt a Martinovics György - Jánosa István páros játszotta a Pintér Tamás - Köröspataki Zoltán párossal. Nagy küzdelemben és remek hajrával a Pintér - Köröspataki páros lett a bajnok.

Nagyon jó volt látni a versenyzőket , családtagjaikat, ezt a baráti közösséget, ahogy jól érezték magukat, kellemesen és tartalmasan töltötték el ezt a hétvégét.

Külön köszönet jár Varga Sanya feleségének Adrinak, aki fantasztikus tiramisuval kényeztetett el mindenkit, Magyar Karcsinak, akinek megint sikerült főző tudományával jóllakatni bennünket és Rózsa Józsefnek, aki energia bonbonokkal és almás üdítővel látott el minket. Ősszel újra találkozunk!

Szőnyí Gabriella 70-416-5566
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>