Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2010. május

Regionális távfelügyeleti központ Zsámbékon
Ötpercnyire a biztonságtól

Szerény épület bújik meg a zsámbéki gémeskút háta mögött, a Wavin és a volt Pemű épületek közötti telken. A Simplex Hungary Kft. itt rendezte be regionális távfelügyeleti központját.

(a cikk a kép után folytatódik)

Szabó Csaba, a cég ügyvezetője elmondta, hogy a környékbeli cégek után a lakosság felé is készek kedvező árú szolgáltatásokat nyújtani, észlelve a közbiztonság további romlását és erősítendő ezzel az emberek megromlott biztonságérzetét. Kínálatukban nemcsak a hagyományos riasztók távfelügyelete szerepel, hanem tűzjelzés észlelése és továbbítása, valamint egyéni jelzőberendezések - személyi őrző-védő készülékek - riasztásának észlelése és az ennek megfelelő cselekvés. Utóbbi különösen hasznos egyedülálló idősek vagy beteg emberek esetében, akik probléma vagy rosszullét jelentkezésekor csak megnyomják az óraszíjon viselt piros gombot és máris érkezik a segítség.

A cég igazgatója szerint garantálni tudják Zsámbék és Tök területén az öt percen belüli kiszállást, azaz ennyi időn belül megérkezik valaki, aki tényleges segítségnyújtásra képes. A cég tulajdonosai, valamint alkalmazottaik többsége zsámbéki, akik emiatt még komolyabban veszik feladatukat. A műszaki részletekre is kitérve Szabó úr kiemelte, hogy az átjelzések két szolgáltató GPRS hálózatán keresztül érkeznek, ami nagyobb biztonságot ad, mint a szokásos, vezetékes telefonra épülő rendszerek.

Reméljük, hogy ez az új lehetőség is hozzájárul ahhoz, hogy távoltartsuk a bűnözőket szeretett településünktől. Továbbá megkönnyítheti az önkormányzat munkáját is, mert így lehetővé válik, hogy a régóta vajúdó, de egyszer talán mégis megvalósuló térfigyelő rendszer üzemeltetésével zsámbéki érdekeltségű céget bízzanak meg, ráadásul olyat, aki nemcsak nézni, de cselekedni is képes. (Itt érdemes megemlíteni a több településen már sikerrel megalakított városőrséget is, amiben a cég szintén szívesen lenne partner.)

Az igazgató elmondta még, hogy örömmel várnak minden érdeklődőt a szóbanforgó központba, ahol az ügyfélszolgálat munkatársai minden kérdésre szívesen válaszolnak.

Árkos Antal

A Simplex Hungary Kft. szolgáltatásai

- élőerős őrzés
- rendezvénybiztosítás
- vagyonvédelmi rendszerek (riasztórendszerek) telepítése
- szállítmány kísérés
- lakossági bérszéf szolgáltatás
- riasztás során kiképzett kutyával vonulunk
- bővebb felvilágosítás és személyre szabott ajánlat az operátor központban

Akciós lakossági ajánlat!

GPRS távfelügyelet, riasztás esetén élőerős vonulás kiképzett kutyával.
Most mindössze

4.200 Ft/hó (bruttó)

0-24 órás ügyeleti telefonszámaink:
06-20-260-7433
06-20-472-0670

Honlap: www.simplexhungary.hu
E-mail: info@simplexhungary.hu
Zsámbék, Dózsa György út (Wavin portával szemben)

Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>