Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu


ERŐSÍTSE MEG POZÍCIÓJÁT Magyarország legdinamikusabban fejlődő térségében!
Hirdessen a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazinban!
Nyári AKCIÓ - 20% ENGEDMÉNY! ...>>>Újabb világcég a medencében

Június 10-én avatták fel Európa egyik legjelentősebb félpótkocsi gyártójának magyarországi központját Bicskén. Az eseményen részt vett Bernd Hoffmann, a Schmitz Cargobull AG elnöke, Ursula Seiler-Albring, Németország budapesti nagykövete, valamint Szántó János Bicske polgármestere. Bernd Hoffmann megnyitóbeszédében elmondta, hogy kedvező földrajzi fekvése miatt esett a választás Bicskére, hiszen alig 30 km-re van a főváros.


Fotó Schmitz

Az M1 autópálya közvetlen kapcsolatot jelent Nyugat-Európával, az M0-ás körgyűrűn keresztül pedig a környező országok mindegyike relatíve gyorsan elérhető. Az elnök kijelentette, hogy a már létező spanyol és brit gyártóközpontok mellett hazánkban is tervezik egy gyáregység létesítését, ahol várhatóan 2008-ban készülnek el az első félpótkocsik. A mintegy ezer jármű értékesítésével magyarországi piacvezető cég új telephelyén dolgozó tizenöt munkatársat Jörg Möhring ügyvezető igazgató irányítja.

A három hektáros parkolóban az új járműveken kívül használtak értékesítésével is várják az érdeklődőket. Az új bicskei központban működik a 2004–2005-ös üzleti évben 1,2 milliárd eurós forgalmat elérő világcég szervizrészlege, amely vevőszolgálatot működtet, alkatrész-értékesítéssel foglalkozik, de szervizszolgáltatásokat is nyújt, sőt, az ISO 9002 minősítés megszerzésével műszaki vizsgaállomásként is üzemel.

Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>