Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

A Ruukki új gyárat épít Magyarországon

A Ruukki új gyárat épít Magyarországon. A gyár a Vendel Parkban, Biatorbágy ipari parkjában kerül felépítésre, közel Budapesthez. A Ruukki 2003 óta gyárt Magyarországon acélszerkezetű épületelemeket. A folyamatos keresletnövekedés miatt a jelenlegi gyártótevékenység adottságai és kapacitása mostanra túlságosan szűkösnek bizonyult. A tervek szerint a gyártótevékenység az új telephelyen 2006-ban, az építőipari nyári csúcsszezon előtt indulhat meg. A Ruukki beruházása új gyártósorokat és berendezéseket is tartalmaz, melyek szakaszosan kerülnek majd beüzemelésre. A beruházás összértéke körülbelül 9 millió euró.

(Látványterv Ruukki)

Az új telephelyen tetőrendszerekhez és oldalfalakhoz használatos teherhordó profilokat, valamint tető-és homlokzatburkolati elemeket gyártanak majd, melyek ipari, kereskedelmi és logisztikai épületek nélkülözhetetlen szerkezeti elemei. Az ilyen jellegű építkezések száma a közép-kelet európai országokban rohamosan növekszik. Az új gyár jelentősen meg fogja növelni a Ruukki szállítási kapacitását legnagyobb építőipari megrendelői részére, valamint Közép-Kelet Európa stratégiailag fontos, növekvő piacaira.

További információval kapcsolatosan kérjük, keresse az alábbi személyeket:

Saku Sipola, President, Ruukki Construction, tel. +358 20 592 8979
Gyenes Béla, Plant Manager, Ruukki Hungary Kft., tel. +36 23 530 650

A Ruukki fém alapanyagú termékeket, rendszereket és kulcsrakész megoldásokat kínál az építőipari és gépipari szektorok számára. A Vállalat acéltermékek, és szolgáltatások széles választékát nyújtja. A Ruukki 23 országban végzi tevékenységét és 12,000 főt foglalkoztat. A vállalat nettó árbevétele 2004-ben 3,6 milliárd euró volt. A Ruukki részvényeit a Helsinki Értékpapír Tőzsdén jegyzik (Rautaruukki Oyj: RTRKS).

www. ruukki.com
www. ruukki.com/hu
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>