Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

Huszonhét új bolttal bővül a Premier Outlets Center

A Premier Outlets Center honlapja ...>>>

Átadták a vásárlóknak a Premier Outlets Center második ütemét: a 4800 négyzetméteres területen 20 új bolt nyílt meg és további 7 nyílik augusztus és szeptember során, így összesen 76 üzlet kínálja vezető márkák termékeit 30-70%-os kedvezménnyel.

Biatorbágy, 2006. augusztus 3.: Átadták a hazai outlet szektor legjelentősebb szereplőjének, a Premier Outlets Centernek 4800 négyzetméteres bővítését. Az új boltok szintén elismert márkákat kínálnak az eddigi 49 bolthoz hasonlóan jelentős, 30-70%-os árengedménnyel - és egyéb rendkívüli szezonális ajánlatokkal - a már megszokott színvonalon.Az új márkák között olyan neveket találunk, mint a 4You, Gant, Gin Tonic, Cross Jeans, Signora, Fanatiq, Persona, Kappa, Heavy Tools, Haft, Hucke, Von Dutch, Bomb Boogie, Ecko, Sale Pepe, Broadway/Zagora, Baldini és Branch Shoes.

Augusztus 5-én nyílik a Benetton, majd azt követően további üzletekkel bővül a kínálat: augusztusban a Converse/O'Neill és Sasch/Pancaldi márkákkal, szeptemberben pedig a Brummel gyermekruházati és a Gardeur női, férfi ruházatot árusító üzletekkel. Új kategóriát képvisel egy játéküzlet, és az augusztus végén megnyíló, lakástextíliákat kínáló Möve.

A Levi's a jelenlegi üzletéből egy több, mint kétszer nagyobb területre költözik, míg a jelenlegi Levi's bolt helyén a cég egy másik márkáját, a Dockerst forgalmazza majd. Ezzel egyidőben a Kitchen Factory konyhafelszerelési bolt is több, mint kétszeresére növeli területét, valamint ősszel tovább terjeszkedik a Nike is.

A bővítés, azaz a második ütem alapkövét ez év elején, januárban rakták le az alapítók, és a projekt teljes kivitelezése, amelybe a három épülettömb felépítésén kívül 450 új parkoló kialakítása és a környezet rendezése is beletartozott, 7 hónapot vett igénybe. A kivitelező - versenytárgyalás nyerteseként - a dunaújvárosi Grabarics Kft. volt.

"A létesítmény bővítése az outlet vásárlási forma egyértelmű hazai sikerének eredménye" - nyilatkozta Szebenyi Miklós, a Premier Outlets Center igazgatója. "A 2004 végén megnyílt központot az első teljes évben - 2005-ben - 1,2 millió vásárló kereste fel, idén pedig összesen másfél millió látogatóra számítunk. A működésünk és az új terület kialakítása során megtartottuk és továbbfejlesztettük azokat az értékeket, amelyeket a vásárlóink leginkább elismertek, és amelyeknek a Premier Outlets Center - de maga az outlet vásárlási kategória is - a sikereit köszönheti. Kényelmes és élményszerű vásárlást biztosítunk egy átlátható helyszínen, ahol - minőségpolitikánknak megfelelően - a boltok mindegyike Magyarországon vagy nemzetközi szinten elismert, kiterjedt bolthálózattal rendelkező márkák outlet készleteit kínálja."

A Premier Outlets Center amellett, hogy szigorú márkaminőségi követelmények alapján válogatja meg bérlőit - egyes márkákat az outlet központ képviselői keresnek meg -, olyan szolgáltatásokat nyújt a márkaboltoknak, amelyek segítségével azok egységesen magas színvonalon jelenhetnek meg. Ilyenek pl. a rendkívüli akciók összehangolása, a boltok személyzetének toborzása, vagy akár a promóciós célú együttműködések kialakítása: a mostani átadást is az outlet központ által koordinált, kiterjedt köztéri és média-promóció támogatja. A Premier Outlets Center szolgáltatásainak és a növekvő forgalomnak köszönhetően nincs lemorzsolódás a bérlők között.

A Premier Outlets Center immár 76 boltjának vásárlói a könnyű megközelítésen és az összesen 1350 parkolóhelyen túl számos egyéb kiegészítő szolgáltatást is élvezhetnek. Hat étterem és egy kávézó kínálnak felfrissülést, a játszótér és a pelenkázók pedig a gyerekekkel érkezők számára teszik a bevásárlást gondtalanná. A center - sok más kereskedelmi egységgel ellentétben - szívesen fogadja a kutyás vásárlókat is.

"Az outlet üzletek száma és forgalma rohamosan nő, és a nyugat-európai trendeket figyelve arra számítunk, hogy a növekedés hosszú távú lesz. Ez a várakozás az üzleti terveinkben is megjelenik: a következő években további 35-40 üzlettel bővítjük jelenlegi központunkat, s a Premier Outlets Center a magyar outlet piac meghatározó szereplője kíván maradni" - mondta Szebenyi.

Kapcsolat: Szebenyi Miklós igazgató

Tel: +36-23-449705
Fax: +36-23-449761
Mobile: +36-30-6892685
E-mail: miklos.szebenyi@premieroutlets.hu

(Premier Outlets Center sajtóanyag)
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>