Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

Elhelyezték a Premier Outlets Center augusztusban megnyíló második ütemének alapkövét

A Premier Outlets Center honlapja ...>>>

A Raiffeisen Ingatlan Zrt. és a brit Miller Developments ingatlanfejlesztő- és üzemeltető társaságok közös tulajdonában levő Premier Outlets Center 2. üteme augusztusban nyitja meg kapuit a látogatók előtt. A tavaly befejezett földmunkákat követően már elkezdődött a beruházás látványosabb szakasza a tervezett üzletek szerkezetének kivitelezésével.

Magyarország első outlet központja az M1-M0 csatlakozásánál, 2004. november 11-én nyitott meg, megvalósítva a vásárlás forradalmian új dimenzióját azáltal, hogy világszerte ismert márkák kifutó termékeit kínálja a belvárosi üzleteknél 30-70%-kal alacsonyabb áron.

A központ 2. üteme iránt erőteljes az érdeklődés, a harminc leendő üzlet több, mint 50%-a már most bérlőre talált. Olyan divatmárkák fogják magukat képviseltetni, mint a 4You, a Heavy Tools, a Morgan, a Branch Shoes, a Broadway, a Haft/Bush, a Diverse, a Basic Edition, valamint új kategóriák is megjelennek, mint a Möve, mely a lakástextília, és-dekoráció piacának kiemelkedő márkája, továbbá a Mesebarlang játékbolt a LEGO és Piatnik márkákkal. Az ötezer négyzetméteres nettó alapterületű második ütemmel az outlet központ 17 ezer négyzetméteresre bővül.

A Premier Outlets Center bővítésének három új épülettömbjét a dunaújvárosi székhelyű Grabarics Kft kivitelezi a tulajdonosok megbízásából. Az üzemeltetést, az első ütemhez hasonlóan, a brit GVA Grimley Outlet Services és a Raiffeisen Ingatlan Üzemeltető Kft. fogja végezni.

A fejlesztés a 2. ütemet követően is tovább folytatódik. A kilencezer négyzetméteresre tervezett 3. ütem a várakozások szerint legkésőbb három éven belül nyílhat meg.

A nagyarányú bővítés mellett a számok is jelzik a Premier Outlets Center sikerességét: a nyitáshoz képest több mint 50 százalékkal gyarapodott a forgalom, de még a boltok számának növekedését bekalkulálva is harminc százalék feletti a bővülés. Az outlet központ első üteme 100% -ban kiadásra került, mely jelenleg 49 üzlet működését jelenti. Az elmúlt évben 1,2 millió látogató kereste fel a létesítményt, a 2. ütem megnyitását követően ez a szám várhatóan 1,5 millióra, a 3. ütem után pedig 2 millióra emelkedik.

További információ: Raiffeisen Ingatlan Rt.,Takács József igazgató, tel: (06-1) 484-8400

Bérbeadás: GVA Hungary Kft., Varga Ágnes, tel: (06-1) 327-2050

(Premier Outlets Center sajtóanyag)
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>