Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2008. december

Milyen karácsonyi ajándékra vágynak a felnőttek?

Mindjárt itt az ünnep, sokan bolyonganak reményvesztetten a hiperszuperek zsúfolt embertömegében 'valami' ajándék után keresgélve. A feladat adott: ajándék kell, a határidő deklarált - kérdés, hogy mégis mit és mennyiért. Aztán ahogy telnek a napok, s közeledik az ünnep, lesz egyre nyomasztóbb teher, frusztráló kötelesség a választás, s szaladunk bele elsőre jónak tűnő, de kicsit jobban utánagondolva sablonos, "mindegy mi, csak legyek már túl rajta" megoldásokba. Apunak ing esetleg nyakkendővel, vagy inkább valami snapsz, a nagyinak meg díszzsebkendő dobozban… - ismerős?!Mi lenne, ha idén - szakítva a hagyománnyal - Aput, Nagyit és Jóska sógort, meg Katát is valami igazán szép és szeretni való ajándék várná a fa alatt? Olyan, ami túl azon, hogy finomságával megmelengeti szívét, egészségét, jól létét is szolgálja. Ajándékok, melyek a természet közelségével és a natúr anyagok páratlan szépségével örvendeztetnek meg nap, mint nap - s még csak messzire sem kell menni értük. Nincs dugóban ácsorgás, felesleges körök a zsúfolt parkolókban és 40 perc sorban állás a kasszánál - a zsámbéki Naturhome Alváscentrum varázslatos karácsonyi hangulattal és mesés karácsonyi ajánlatokkal várja látogatóit.

Simogató gyapjútakarók, plédek és párnák, pihepuha derék- és végtagmelegítők, papucsok, mamuszok, bársonyos naturfrottier köntösök és törölközők, bódítóan fűszeres, álomhozó fürdőolajok és szappanok, szebbnél szebb apró ajándéktárgyak mosolyognak a polcokon a mennyei illatú, elbűvölő üzletben.

Az ünnepekig tartó "Karácsonyi trojka - 2+1 ajándék" programjuk pedig igazi segítség a különleges, gyönyörű, de mégis megfizethető árú ajándékokra vadászóknak, az egészséges termékekre vágyóknak. Nagyszerű lehetőség az ajándékok beszerzésére, mert bármely 3 megvásárolni kívánt gyapjútermék közül csupán kettőt kell kifizetni, a harmadik, legalacsonyabb árú termék ajándék - vagyis: 3 terméket viszek haza kettő áráért.

Nem valószínű, hogy a környéken akad szebb üzlet és jobb ajánlat - menjen el, nézze meg Ön is, gyűjtsön ötleteket, válasszon igényes, értékes hazai termékeket! A Naturhome decemberi nyitva tartása: hétköznap: 9-18 óráig, bronzszombat és vasárnap: 9-12, ezüstszombat és vasárnap: 9-14, aranyszombat és vasárnap: 9-16.

Naturhome alváscentrum o Zsámbék, Mányi út 63. - telefon: 23/340-709
bioalvas.hu ...>>>
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>