Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2009. december

Mire jó a mobil telefon (mobiltelefon) utánzat?
Hűségnyilatkozat és apróbetű nélkül!

LISTA ...>>>

A mobil telefon utánzatnak (display phone) eredeti funkcióján (kirakati, kiállítási bemutató darab) túlmenően rengeteg előnye van a valódi mobil telefonnal szemben. Ezek közül néhány jelentősebb, a teljesség igénye nélkül:

1. Nem kell rendszeresen komoly összegekért feltölteni a kártyát, illetve nem kell rettegni a havonta érkező telefonszámlától.
2. Nem csörög össze-vissza a legváratlanabb és legalkalmatlanabb időpontokban, nem zavarja meg az alvás, az evés, a randi vagy a zuhanyozás legjobb pillanatait. Nem teszed ki magadat az úri közönség rosszalló pillantásainak színházban, moziban, kórházban, temetésen, előadáson, értekezleten, esküvőn és még számos egyéb helyen, ahol a valódi mobil telefon már számos kellemetlen percet szerzett használójának.
3. A mobil telefon utánzat - szemben a valódival - kiválóan bírja a mechanikus és időjárási behatásokat. Leejtheted az emeletről, beleeshet a tóba horgászás közben, átmehetsz rajta a biciklivel és még számtalan baleset érheti anélkül, hogy ez funkcionalitásában korlátozná. Egyaránt bírja a nagy meleget és hideget, az alacsony vagy magas légnyomást és páratartalmat, nem árt neki a légköri elektromosság és a villámlás, nem érzékeny esőre, hóra, jégverésre.
4. "Menőzhetsz" vele otthon, iskolában, munkahelyen, utcán vagy járművön anélkül, hogy esetleges ellopása, elvesztése miatt jelentős kár érne.
5. Szerény befektetéssel több darabos telefon-gardróbot alakíthatsz ki és - akárcsak cipődet vagy karórádat - az alkalomhoz illően választhatod meg a ruházatodat kiegészítő telefonkészüléket is.
6. Ha megunod, könnyű szívvel adhatod tovább, nem kell az anyagi veszteségen rágódnod.

Az előnyöket még sorolhatnánk napestig, de inkább lépj a tettek mezejére! Te is élvezheted ezeket az előnyöket már most mindössze ezer forint befektetésével. Rendeld meg álmaid telefonutánzatát még ma a Techno-bazárból, amíg a készlet tart! Hívd a 20-921-6851 telefonszámot vagy írj a bazar@zsambekimedence.hu címre!

TÍPUSLISTA

LG

V8 fekete
KC550 fekete

Mandarinaduck

Fehér és Piros

Motorola

? nagy fekete
W377 pink

Nokia

N6210 nav fekete
E51 fekete-ezüst
N5000 kék
1680c fek
5220Xpress fekete-kék
N3600 bordó
N82 ezüst
N2680 kék
N95 fekete
N96 fek

Sagem (macis) fehér

Samsung

L700 ezüst
M110 szöld
U800 fekete-ezüst
M310 fekete

Sony Ericsson

W910i fekete
C902i fekete
T303i ezüst
W595 kék
W880i fekete-piros
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>