Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2010. június

Magyarországon egyedülálló Vevőakadémiát épít a METROLetették az alapkövét a METRO budaörsi központja mellett épülő Vevőakadémiának, amely egy, a legmagasabb minőségi és szakmai elvárásoknak megfelelő tankonyhát is magába foglal. A METRO az ügyféligények jobb kiszolgálásával és speciális szolgáltatások bevezetésével válaszol a kereskedelem legújabb kihívásaira.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, Peter Schweighofer, a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója és Dávid Gábor a METRO Kereskedelmi Kft. Vevőmenedzsment igazgatója ünnepélyes keretek közt tette le a METRO Vevőakadémia alapkövét a társaság székhelyéül is szolgáló budaörsi áruház területén. Az 1200 négyzetméteres új létesítménnyel a METRO professzionális vásárlóinak még magasabb színvonalú kiszolgálását tervezik, ami főként a vendéglátóipar számára jelent újdonságot, hiszen egy 600 négyzetméteres tankonyha és egy nagy auditórium is létrejön az új szárnyban. A 12 főzőhelyes tankonyhában tematikus programokkal várják a magyar gasztronómia szereplőit, pl. Hungarikumok és a magyar mezőgazdaság egyéb értékei, valamint Édesvízi halaink és a belőlük készíthető ételek akkreditált felnőttképzési programok keretében.
Az idén őszre elkészülő létesítményben mindezek mellett kávézó, étterem, a kereskedők számára mintaüzlet és konferenciaterem is helyet kapnak.

"Kitartó munkánk és rugalmasságunk a METRO folyamatos sikerének záloga, amellyel a professzionális partnereink a HoReCa szektor képviselői és a kis független kereskedők egyaránt profitálhatnak. A METRO a jelenlegi beruházással újfent egyértelműsíti, hogy hosszú távon elkötelezett a magyar piac mellett" - mondta Peter Schweighofer az alapkőletétel alkalmából tartott ünnepségen. "Hiszünk abban, hogy az üzleti sikerhez nagyon fontos elébe menni az ügyfelek igényeinek. A METRO kínálatával már eddig is sokat tett annak érdekében, hogy a magyar vendéglátóipar fejlődhessen, az ősszel nyíló Vevőakadémia területén található tankonyhával, s az ott oktató mesterszakácsokkal igyekszünk az ahhoz szükséges know how-t biztosítani" - folytatta a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója.

"Budaörs az elmúlt két évtizedben a hazai kereskedelem leginnovatívabb helyszínévé vált, amelyben fontos szerepet játszott a METRO is, amely itt nyitotta meg első magyarországi áruházát. Boldog vagyok, hogy újabb és újabb ötletekkel állnak elő, ami nem csak a cég és ügyfelei, de városunk hasznára is válik" -- emelte ki beszédében Wittinghoff Tamás, polgármester.

(METRO Budaörs)
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>