Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu
2004. június

Egy suli csak értünk! :))

Kevesen tudják, hogy Tökön 1992 óta Gimnázium működik. Budakeszitől negyed óra alatt sárga busszal ott vagyunk.
A Kútvölgye Gimnáziumban eleinte csak esti tagozaton folyt az oktatás, de közel 10 éve nappali tagozatos oktatás is van.Mi 2005-ben kezdtük itt tanulmányinkat. Félve léptük át az iskola küszöbét, hiszen a diák mindig fél, ha iskolát vált. A félelmünk felesleges volt. Mindenki kedvesen, segítőkészen fogadott minket! Zökkenőmentes volt az osztályközösségbe való beilleszkedés, osztályfőnökünk és tanáraink segítették ezt!

Végre emberként bántak velünk, az itt tanító tanárok, nem csak a rossz, hanem a jó oldalunkat is meglátták, végre számított a véleményünk, nem " pofára" ment az osztályzás. Tanárainkkal gondjainkat is megoszthatjuk.

Nappali tagozaton kis létszámú osztályokban, családias hangulatban folyik az oktatás. Legyen matek, magyar, töri, vagy bármilyen más tantárgy, azt úgy tanítják, hogy mindenki megérti. Ami számunkra érthetetlen tudomány volt, az egyszerre érthetővé vált.

Az iskolánkban angol és német nyelvet tanulunk, számítástechnikát pedig heti 2 órában. Jövőre az iskola tanirodájában virtuális módon a vállalatalapítást és vezetést gyakorolhatjuk a Nemzeti Szakképzési Intézet által kidolgozott program alapján. Évek óta folyamatosan működik a kézműves szakkör, ahol tanárok és diákok közösen alkothatnak.

Ha rossz lett az év végi bizid, és sulit szeretnél váltani, de eddig nem mertél, most bátran belefoghatsz!

Téged is várunk Tökön a Gimnáziumunkba!

Érdeklődj:
Igazgató helyettesünknél, Bilcsik Juditnál a 06 30-341-3214 (július hónap kivételével bármikor)
Amennyiben nem tudod elérni, úgy igazgatónőnknél Horváth Adiennél, (06 30-395-6390)

Hortobágyi Orsolya és Varga Kata 11. osztályos tanulók
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>