Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2006. május

Honlapajánló - bicske.info

Szerkesztőségünk folyamatosan keresi a térséggel és az itteni emberek életével foglalkozó honlapokat. Nemrég örömmel fedeztük fel a Bicske kistérségi információs magazint. (
www.bicske.info)

A honlap már első ránézésre is szakértő munkáról árulkodik. A jó benyomás csak erősödik, ahogy mélyebbre hatolunk az oldal szerkezetében. Van minden, amire manapság szükség van: hírblokk, képgaléria, fórum, kereső, apróhirdetési oldal. Mindez jól áttekinthető, a hírportáloknál már szinte kötelező háromhasábos elrendezésben. A sokféle lehetőség ellenére az oldal nincs feleslegesen túlzsúfolva. A szerkesztők nem estek bele abba a csapdába, amibe még a nagy országos portálok egyike-másika is, nem törekszenek arra, hogy minden szabad helyet látogatóbosszantó ugráló, kúszó-mászó, villogó flash animációk töltsenek ki.

A fórum jó kezdeményezés. Ahhoz, hogy igazán élettel teljen meg, a helyi internetes közösségnek - biztosak vagyunk benne, hogy Bicskén is van ilyen - kell jobban aktivizálódnia.

Nyilvánvalóan emelné az oldal információs tartalmát önkormányzati aktualitások szerepeltetése. Ismereteink szerint a szerkesztők részéről már történtek ilyen irányú kezdeményezések.

Külön megtiszteltetés számunkra, hogy a portál időnként átvesz a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin cikkeiből is.

Összefoglalásképpen elmondhatjuk, hogy a Bicske.info nemcsak a Bicskén élőknek készül, a tágabb térségben lakók vagy a régió iránt érdeklődők is sok hasznos, érdekes információt tudhatnak meg a gyakran frissített, korszerű kialakítású, jól áttekinthető honlapról.

Árkos Antal
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>