Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu


KARCSÚSÍTSA GÁZSZÁMLÁJÁT!

2008. február elejétől az EMFESZ Kft új lakossági szolgáltatási csomagot kínál fogyasztóinak. A
GAS.HU alternatívát jelent az ügyfelek számára a hagyományos és mindeddig monopol helyzetben lévő gázellátó cégek kínálatával szemben. A liberalizált lakossági gázpiac úttörőjeként az EMFESZ GAS.HU szolgáltatását jelentősen kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe a fogyasztók, éves szintén ez a közüzemi gázdíjnál átlagosan 8%-kal alacsonyabb tarifát jelent számukra.
(Olvasóink megnyugtatására közöljük, hogy a gázártámogatás az átállást követően is jár, minthogy az az igénylő személyére vonatkozik, ezért független az adott szolgáltatótól. - a szerk.)

Az Első Magyar Földgáz- és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. (EMFESZ) 2004 óta van jelen a magyar gázpiacon. Közel 20 százalékos piaci részesedést tudhat a magáénak a teljes magyar földgázforgalomból, a szabadpiacon értékesített teljes mennyiségnek pedig közel a 70 százalékát a cég juttatja el az ipari fogyasztókhoz. Az EMFESZ 2007-ben 200 ügyfelét látta el 500 szállítási ponton, az árbevétel az előzetes számítások szerint meghaladta a 190 milliárd forintot.

Az EMFESZ, élve a 2003-as Magyar Gáztörvény adta lehetőségekkel, elsőként lép ki a szabad magyar lakossági gázpiacra. A GAS.HU az egész ország, elsősorban Közép-Magyarország meghatározó lakossági gázszolgáltatója kíván lenni, 2008 végéig 100.000 ügyfél megszerzését tűzte ki célul.

Az EMFESZ lakossági üzletága, a GAS.HU által nyújtott alternatív lakossági gázszolgáltatás leendő ügyfelei kedvezményben részesülnek, hiszen a közüzemi díjnál átlagban 8%-kal kedvezőbb díjakat tartalmazó szolgáltatási csomagot kapnak. Az ügyfelek továbbra is a korábbi hálózaton keresztül kapják a gázt, a gázórát sem kell lecserélni, elegendő csak a GAS.HU-val szerződést kötni, mint lakossági szabadpiaci fogyasztó.

További részletek az EMFESZ honlapján - WWW.GAS.HU
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>