Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2011. május

Grillvacsora sámándobbal
Életmódnap az Espa Bio & Art Hotel-ben

Május 21-én szombaton életmódnapot tartottunk szállodánkban. Aki eljött, az megismerkedhetett a hangtálas meditációval, amit Faragó Márta tartott (www.hangrezges.hu). Itt kinek-kinek kellemes és kevésbé kellemes érzések kerültek felszínre, melyeket aztán elemezni lehetett, és mindenkinek saját magának kellett megérteni, mi is az amit átélt. Ezután kipróbálhattuk a tálakat és az egyéb érdekes hangeszközöket saját kézüleg is.

A hangtálas meditáció után jött az ebéd, Nyárfás éttermünk egészséges olasz menüvel várta a vendégeket (olasz zöldségleves, csirkemell roston mozzarellás kevert salátával, joghurtos barackos szelettel, 1000,-/fő). Majd folytattuk az előadássorozatot, miközben láttuk, hogy árusok is kínálták portékáikat, amit később részletezek. Dr. Nemes Katalin kémikus beszélt a réz szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásáról, és megismerhettük a Biyovis termékeket, melyek mind az egészség megóvását szolgálják. (www.biyovis.hu). Hangsúlyozta, hogy a réz, mint vénuszi energia a szervezetünkbe csak kevés élelmiszer útján jut be, ezért javasolta a réz borítású kendőt és egyéb eszközöket. A következő előadónk szintén egy érdekes témába kalauzolt el minket. Németh Krisztina a szerelemről, szexről, párkapcsolatokról beszélt, ami – azt gondolom – mindenki életében jelen van és mivel nem tanítják az iskolákban, keveset tudunk arról, hogy mi az amivel kapcsolatainkat boldogabbá, kiengyensúlyozottabbá tehetjük. Érdekes gondolat volt a kedvenc víz megjelenési formája és a szexuális hozzáállásunk kiderítése. (www.sarma.hu).

A következő előadó dr. Mühlhammer Ferenc, háziorvos volt, aki az EIS állapotfelmérés hasznosságát ismertette, Ha egy ilyen egészségügyi állapot felmérésen részt vesz az ember, biztosan megtudható, mely területeken van probléma és hol kell odafigyelni az egészségesebb életmód követésére. (a cikk a kép után folytatódik)Itt hosszabb szünet következett és végigsétálhattunk az árusok között. Volt cserepes, ékszerkészítő, szappanárus finom natur szappanokkal, tusfürdőkkel, fürdősokkal, fürdőtejjel, volt könyvárus, ahol ezoterikus témájú könyveket lehetett venni. Az est zárásaként a szokásos szombati nyáresti grillvacsora mellett sámándobost hallgattunk, aki bevezetett minket egy kicsit a dobolás rejtelmeibe is. Bízom benne, hogy kedvet csináltam ahhoz, hogy máskor akár Ön is eljöjjön szállodánkban, egy ilyen kellemes szombati napra.
www.espahotel.hu

Patocskai Dalma
értékesítési vezető
Espa Bio & Art Hotel, Zsámbék
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>