Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Olvasóink!

A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY segítségünket kéri. Hozzánk küldött levelüket az alábbiakban változtatás nélkül közöljük. Ha módjukban áll, kérem, segítsenek!

Árkos Antal főszerkesztő

DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY
1038 Budapest, Blanka köz 4.
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám: 10560000-17401601-01010103
E-mail cím: dgya@invitel.hu
Telefon/Fax: 242-34-86

Tisztelt Hölgyem/Uram !

Előzetes telefonon történt megbeszélés alapján fordulunk Önhöz. Alapítványunk az ország minden részére kiterjedően szeretné segíteni a rászoruló gyermekeket!

2005. júniusában Z. Lászlóné, három gyermekes anyuka fordult kétségbeesetten hozzánk, azzal a kéréssel hogy az Ön/Önök hozzájárulásával segítsünk neki! Mindhárom gyermeke Marfan szindrómában szenved, melyből többi betegségük is ered. Kislánya állapota a legsúlyosabb! 2000-ben kezdődött a gerincferdülése 28 fokkal és most jelenleg már 90 fokos, életmentő műtétre lenne szüksége a lehető leggyorsabban. Sem a Debreceni, sem pedig a Pécsi Orvostudományi Egyetemen nem vállalják már a műtétet állapota válságossága miatt.

Így felmerült mint egyetlen megoldás a külföldi kezelés, majd a két lépésből álló műtét. Első lépésben mellkasi felszabadítás és azt követően 3 hét múlva a gerinc műtét. A műtét igen költséges, közel 5 millió forintra rúg, és így anyagi helyzetük nem teszi lehetővé hogy megmentsék kislányuk életét! Azért fordultunk most Önhöz/Önökhöz hogy a körülményeket tekintetbe véve, lehetőségeikhez mérten segítsenek felépülése megvalósításában.

Alapítványunk közhasznú szervezet, így minden nemű (anyagi, tárgyi) támogatásról adóigazolást állítunk ki. Ennek birtokában Ön/Önök a hatályos törvények szerint vonhatja le adománya összegét az adóalapból.

Adományát a fenti bankszámlaszámra átutalással juttathatja el. Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!

Segítségüket előre is köszönjünk! További sok sikert kívánunk munkájukhoz!

Budapest, 2005. július

Tisztelettel,

Bornemissza Tamás

Kuratórium elnöke

(A Fővárosi Bíróság a Daganatos Gyermekekért Alapítványt a Ptk. 74/a §. (4)bekezdése értelmében 9538. sorszám alatt vette nyilvántartásba és a Ksztv. 22. §. (3) bekezdéses értelmében közhasznú szervezetté minősítette.)

Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>