Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2008. április

Magyar Hetek a Cora áruházakban
2008. április 24. és május 10. között
A törökbálinti Cora áruház honlapja ...>>>

Dobostorta, kolbász, téliszalámi, trappista sajt, túró rudi, Rubik kocka, Rákóczi túrós, mangalica hús és száraz áru. Mi a közös bennük? Magyar termékek, és akciósan megvásárolhatók a Cora áruházakban április 24. és május 10. között a Magyar Hetek rendezvénysorozat keretében.


A Magyar Hetek megnyitója a fóti Cora áruházban


A Cora most hazánk gasztronómiai örökségét eleveníti fel, így ideje elővenni nagyanyáink receptjeit is. A Cora hipermarketekben mindent megtalál, ami visszaidézi a gyermekkor kedves ételeit és ízeit, és nosztalgiázhatunk a régi idők termékeinek újrafelfedezésével. Sok érdekes információhoz juthatnak a vásárlók a Magyar Hetek katalógusból is, amely színes történetekkel idézi fel a leghíresebb magyar termékek származását.
Továbbá a múlt idézésben, a hagyományok felelevenítésében, a régi ízek és receptek újbóli felfedezésében a Cora saját márkája az "Íz és Hagyomány" termékcsalád tradicionális magyar termékei, és a receptek nagy tisztelője Buday Péter mesterszakács is az érdeklődők segítségére lesz.

A kiváló minőségű élelmiszerek mellett színes programok várják a családokat: a Magyar Állami Népi Együttes táncosai régi, hagyományos táncokat elevenítenek fel, a kicsiket pedig a Cora Kölyök Klub honismereti játéka várja. A szerencsés vásárlók a patinás, IBUSZ utazási iroda nyereményjátékán belföldi hosszúhétvégét nyerhetnek.

A Magyar Hetek keretében bemutatott és akciósan megvásárolható élelmiszerek gyártása szigorú feltételek mellett történik, ellenőrzött alapanyagok felhasználásával. Fokozottan érvényes mindez az "Íz és Hagyomány" termékek esetében, ahol az élelmiszer előállítást a termékpálya minden pontján az igényesség és a hitelesség jellemzi, úgy az alapanyagok, mint a receptúrák és a gyártási technológia kiválasztásában.

A minőség jegyében a Cora mindig is igyekezett minél több ismerettel rendelkezni a forgalmazott élelmiszerek eredetéről, előállításuk módjáról, a termelés vagy gyártás során felhasznált anyagokról. A termelőkkel és beszállítókkal kialakított együttműködések hasznosnak bizonyultak a Cora szakemberei számára, lehetővé tették, hogy jobban megismerjék az egyes ágazatok sajátosságait, problémáit, vagy éppen kihasználatlan kapacitásait és fejlődési lehetőségeit. Az együttműködések számos esetben, közös termékfejlesztés eredményeként, kifejezetten a Cora számára előállított termékekben öltöttek testet.

A Cora garancia tudatában a fogyasztók átadhatják magukat az étkezés örömének, a hagyományos ízek újbóli felfedezésének. A tökéletes élményéhez pedig a vállalat hagyományos értékei a kiváló minőség, a kedvező ár és a széles választék járulnak hozzá.
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>