Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

2009. április

Mentőautót adományozott a törökbálinti Cora áruház a Peter Cerny alapítványnak
Együttműködés a mosolygó babákért


dr. Somogyvári Zsolt Daniel Audoine és Gaston Egler
Egy Mercedes Sprinter gépjárművet ajándékozott a Cora Törökbálinti Áruház a Peter Cerny alapítványnak. Az áruház régóta támogatja az alapítványt, akik húsz éve foglalkoznak koraszülöttek életének megmentésével. Az ajándék gépjármű az átalakítás után hamarosan mentőautóként segítheti az alapítványt.

Gaston Eglernek, a Cora Magyarország vezérigazgatójának jelenlétében Daniel Audoine, a törökbálinti Cora áruház igazgatója adta át a 8,5 millió forint értékű jármű kulcsát dr. Somogyvári Zsoltnak, a Peter Cerny Alapítvány képviselőjének. Az áruház igazgatója beszédében elmondta, hogy a Cora a családok áruházaként mindig is kiemelt figyelmet fordított a gyerekekre, azok egészségére és így jutottak el 2007-ben az alapítványhoz, akiket azóta is folyamatosan támogatnak.

Az összegből 1 millió forintot közvetlenül az áruház vásárlói adtak össze a tavalyi nagysikerű 'Aprókat az apróknak" akció során és a "zöld" szatyrok megvásárlásából származó hozzájárulásból, 7,5 millió forint pedig az áruház felajánlásából származik.Turai István, Törökbálint polgármestere
Turai István, Törökbálint polgármestere megemlékezett a 12 évvel ezelőtti eseményről, mikor a Cora Áruház helyet keresett magának a település határában. Beszédében elmondta, hogy ők is rendszeresen és régóta támogatják a Peter Cerny alapítványt, egyben külön megköszönte nekik, hogy az elmúlt időszakban több törökbálinti újszülött életét is megmentették.


A rövid, de meghitt ünnepséget követően az áruház nemcsak a vendégeket, de az arra járó vásárlókat és nézelődőket is szívesen látta egy pezsgős koccintásra és egy kis harapnivalóra.

(tudósítónktól)

Május 23. Cora családi nap ...>>>

Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>