Tel.: 20-921-6851
Postacím: 2073 Tök Pf. 10.
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu

III. évfolyam 2. szám 2006. február

Páty, Zsámbék, Telki…

A pátyi áruház 2003-as megnyitása után tovább bővíti üzlethálózatát a térségben a budaörsi székhelyű CBA Kereskedelmi Kft. A jogerős építési engedély meglétének tudatában bízhatunk abban, hogy szeptemberben birtokba vehetik a vásárlók az új zsámbéki üzletet. Krupp Józseffel, a cég tulajdonosával-vezetőjével beszélgettünk Budaörsön.

Kellemes környezet, kívül-belül kulturált áruház és irodaépület fogadott bennünket. Mindig ennyire odafigyelnek az épületeikre?

Büszkék vagyunk arra, hogy a CBA áruházak nemcsak funkcionálisak, hanem szépek is. Igaz, így némileg lassúbb a beruházások megtérülése, mintha csak egy csarnokot húznánk fel, de egyre szélesebb az a vevőréteg, aki igényli, hogy a bevásárlás idejét is kellemes környezetben töltse el.

A pátyi CBA áruház

Ezek szerint a pátyi áruház színvonalas megjelenése is hozzájárult annak sikeréhez, ami alapot adott a további terjeszkedéshez. Nem félő, hogy saját maguknak teremtenek versenytársat?

A pátyi üzlet forgalmának 10-15%-a származik Zsámbékról, de sokan járnak át Tökről és Perbálról is. Mivel jelenleg Telkiben sincs még ilyen nagy áruház, ezért onnan is jelentős forgalmunk van. Zsámbék mellett azért döntöttünk, mert egy ottani üzlet a helyiek mellett további vásárlókat vonzhat a régióból, Gyermely, Szomor és Mány irányából. A pátyi forgalomkiesésért ez bőven kárpótolni fog bennünket.

Ha már Telkit említette, ott hogy haladnak?

Birtokunkban van a megfelelő telek, de most a zsámbéki beruházásra összpontosítunk első sorban.

Budakeszin is van a cégnek két üzlete. Mondana róluk is néhány szót?

Sajnos, a város felső végén lévő üzlet lehetőségeit a szűkös környezet nagyon behatárolja, nem tudunk parkolóhelyet kialakítani, ezért itt további fejlesztéseket nem tervezünk.

Volt-e Zsámbékon valami gondjuk az előkészületek során?

Nem tisztem az ottani hivatal munkáját megítélni, de ilyen nehezen még sehol nem kaptunk építési engedélyt. Ehhez nyilván hozzájárul az is, hogy a település nem rendelkezik önálló építéshatósági jogkörrel.

Végezetül engedjen meg egy személyes kérdést. Mint régi vörösvári sváb család sarja, rokona-e netalán az ottani polgármester-asszonynak? (Grószné Krupp Erzsébet - a szerk.)

Tudomásom szerint csak névrokonok vagyunk.

Köszönjük a beszélgetést.

(Krupp úr megígérte lapunknak, hogy rendszeresen tájékoztatni fog bennünket a zsámbéki beruházás előrehaladásáról. A kapott információkat természetesen haladéktalanul továbbadjuk Olvasóinknak.)

Árkos Antal - Domokos Kázmér
Vissza az oldal tetejére ... >>>
Vissza a Zsámbéki-medence Regionális Hírmagazin főoldalára ... >>>